Forårsruller

24 små, sprøde, saftige og mættende forårsruller fulde af smag.

Du skal bruge:
100 g rød peberfrugt
150 g løg
200 g fast tofu
50 g spidskål
200 g brune champignoner
1 stængel bladselleri
1/4 tsk. røget paprika
2 spsk. soyasovs
1/2 spsk. stærk sennep
Friskkværnet peber
Olivenolie
8 ark filodej (36 cm x 36 cm)

Sådan gør du:
Hak champignonerne fint og steg dem på en tør pande til væden er fordampet. Tilsæt derefter 2 spsk. olivenolie, 1 spsk. soyasovs samt røget paprika og steg yderligere 5 minutter.

Skær peberfrugterne i små tern og steg dem i lidt olivenolie til de er bløde med en gylden kant.

Hak løg, spidskål og bladselleri fint og steg det blankt i lidt olivenolie.

Smulder tofuen i små stykker.

Bland tofu, løg, spidskål, bladselleri, peberfrugt, champignon, sennep og 1 spsk. soyasovs i en skål.

Smag til med friskkværnet peber.

Klip hvert ark filodej ud i seks stykker på 12 cm x 18 cm.

Læg to stykker dej oven på hinanden og placer en skefuld fyld i den ene ende.

Fold begge de lange sider ind til midten og rul fyldet ind i dejen.

Sørg for at enderne er lukkede og form forårsrullen undervejs, så den bliver ensartet. Afslut ved at lade det sidste stykke af dejen vende nedad sådan at rullen holder på det.

Bag forårsrullerne på en rist ved 180 grader varmluft i 20-25 minutter til de er gyldne og sprøde.

VELBEKOMME

Tip:
Server forårsrullerne med soyasauce og Mangopuré.

De ubagte forårsruller kan sagtens fryses ned og bages senere. Sørg for at de ikke rører hinanden, når du lægger dem på frost, da de kan finde på at gå i stykker, hvis de skal skilles ad i frossen tilstand. Læg eventuelt lidt bagepapir eller lignende imellem, når du pakker dem ned. De frosne forårsruller bages ved 180 grader varmluft i 30-35 minutter til de er gyldne og sprøde.