Hindbærsmoothie

Blød, sød og lækker hindbærsmoothie. Det ligner dessert, det smager af dessert, men der er ikke tilsat et eneste sukkerkorn. Til gengæld er denne smoothies tilsat butterbeans og loppefrøskaller, hvilket betyder at den mætter og kan bruges som morgenmad eller mellemmåltid.

Mængde: 
1-2 pers.

Du skal bruge:
100 g butterbeans (udblødte og kogte)
300 g frossen banan (modne og skåret i små skiver inden de kommes på frost)
200 g hindbær
1/2 tsk. vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
1 spsk. løppefrøskaller
1/2 dl vand
Topping: frisk frugt og nødder. For eksempel kiwi, nektarin og kokosflager

Sådan gør du:
Blend butterbeans sammen med vandet til det er en cremet masse.

Hvis du bruger frosne købe-hindbær, anbefaler jeg, at du giver dem et kort opkog, og køler dem ned igen inden brug.

Tilsæt resten af ingredienserne og blend til blandingen er ensartet og cremet.

Pynt evt. med frisk frugt og nødder.

VELBEKOMME